فروش عمده لباس زنانه
عمده فروشی لباس را با نام هایی همچون بنک داری یا پخش لباس هم می شناسند . این کسب و کار دارای زوایا و پیچیدگی های زیادی می باشد ولی در عین حال فعالیتی با درآمد خوب به شمار می آید. بنکداری های پوشاک در حقیقت واسطی میان تولیدی ها وفروشندگان جزئی محسوب گشته و به طور معمول با مصرف کننده سر و کار ندارند. شاید بسیاری از افراد به فکر تاسیس یک بنک داری پوشاک افتاده باشند ولی به دلیل ابهامات زیادی که برایشان وجود دارد ، این فعالیت را از اهداف خود خط زده و به فعالیت های دیگر مشغول شده اند. ما در این نوشته قصد تشریح برخی از نکاتی را داریم که شاید به کار برخی از علاقه مندان بیاید. ناگفته نماند که این کار دارای وسعت و پیچیدگی زیادیست و نمی توان برای پیشبرد آن به یک مقاله اکتفا نمود.
چرا مغازه داران خرده فروش از عمده فروش خرید می کنند
دلایل زیادی وجود دارد که اکثر فروشندگان جزئی به جای خرید از تولیدی ها ، به عمده فروشی های لباس زنانه رجوع می کنند. از جمله این دلایل می توان به تنوع بیشتر، شرایط تسویه ی مناسب تر و جستجوی کمتر اشاره کرد . خرید مستقیم از تولیدی ها شاید روی قیمت خرید تاثیر داشته باشد ولی یک فروشنده با خرید از عمده فروش های لباس زنانه ، دچار چالش کمتری خواهد بود ، اما این در زمانی صحت پیدا می کند که عمده فروشی ، شرایط لازم را داشته باشد. بنابراین فروشندگان لباس شاخص هایی را در انتخاب عمده فروشی لباس زنانه در نظر می گیرند و طبق این شاخص ها ، عمده فروشی لباس زنانه ها را سبک و سنگین می کنند.
یک عمده فروشی لباس زنانه باید چه ویژگی هایی داشته باشد
شاخص های یک فروشنده جزئی برای انتخاب تامین کننده پوشاک زنانه ، متشکل از مواردی همچون درصد سود عمده فروشی لباس زنانه ، تنوع لباس های موجود ، شرایط و امتیازات مورد ارائه ، سطح کیفی البسه ، تنوع در سایز بندی و رنگ بندی و به روز بودن کالا ها می باشد. توجه به این موارد ، برای یک پخش کننده لباس دارای اهمیت ویژه ایست و در صورتی که مشخصات ذکر شده در یک عمده فروشی لباس زنانه وجود داشته باشد مسلما مشتری های زیادی را جذب خود خواهد کرد.
برای پیشرفت باید عمده فروشی لباس زنانه خود را به تولیدی ها و وارد کنندگان متصل کرد چرا؟
عمده فروشی لباس زنانه زمانی جای پیشرفت خواهد داشت که از لحاظ محصول ، دارای شرایط مساعدی باشد و این امر احتیاج به ارتباطات مناسب با تولید کنندگان و وارد کنندگان لباس دارد ، هر چه دایره ارتباطات یک پخش لباس با تولید کنندگان و واردکنندگان قدرتمند و خوشنام ، گسترده تر باشد ، شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت. البته پخش های لباسی هستند که به فعالیت تولید لباس نیز مشغولند و اجناس تولید شده ی خود را در بنکداری خود عرضه می کنند. البته شایان به ذکر است که اگر تولیدات این گروه دارای تنوع کافی و مناسب نباشد دچار مشکلات فراوانی خواهند شد که معمولا برای حل آن از کالاهای تولیدی های دیگر نیز بهره می برند.
برای پیشرفت در زمینه عمده فروشی لباس زنانه باید تبلیغات شود و بهترین تبلیغات اینترنت است
بازاریابی یا مارکتینگ برای یک عمده فروشی لباس زنانه ، امری ضروریست و رونق یک پخش لباس وابسته به بازار هدف و مشتری هایش می باشد. از آنجایی که یک پخش پوشاک تمرکزش روی مصرف کننده نهایی منعطف نیست و مخاطبان عمومی کمتری دارد ، این امر کمی متفاوت تر خواهد شد . اولین نکته ای که در این مساله دارای اهمیت است شناخت بازار هدف می باشد که به مراحل ماقبل راه اندازی برمیگردد ( به عنوان مثال شناخت اینکه چه منطقه ای دارای تجمع خوبی از مشتری پوشاک هدف جهت فروش عمده می باشد)
با شناخت روی بازار می توان تبلیغات و بازاریابی را بهینه تر ساخت و هدف مند تر با این موضوع برخورد کرد. با استخدام یک بازاریاب یا همکاری با بازاریابان تخصصی که در این زمینه به صورت پیمان کاری فعالیت دارند، سرعت پیشرفت یک عمده فروشی لباس زنانه بیشتر خواهد شد . می توان برای تبلیغات از تراکت پخش کن ها استفاده کرد . نکته مهمی که بایددر نظر داشت اینست که اینترنت یک فضای مناسب و نسبتا کم خرجی جهت تبلیغات و رونق یک فروشگاه است که نباید از آن چشم پوشی کرد.
چند نکته کارآمد برای عمده فروشی لباس زنانه
در اینجا به برخی از نکاتی که به موفقیت در بنکداری پوشاک کمک می کند ، به صورت مختصر اشاره خواهد شد:
- انتخاب لباس های عام پسند و به روز جهت عرضه در بنکداری لباس
- بالا بردن سطح علمی در مورد مارکتینگ با مطالعه مقالات
- یادگیری هر چه بیشتر و تخصصی تر نسبت به لباس مورد ارائه
- ایجاد رابطه و همکاری با پخش ها و بنکداری های مرتبط
- توجه ویژه در احتساب سود یک کالا (از ۱۰ درصد تا ۲۰ درصد ) با توجه به درصد تخفیف و هزینه ها
- امضای اسناد یا فاکتور توسط مشتری در هنگام معامله حتی مشتری های معتمد یا آشنایان
- ( تا حد امکان ) پرهیز و دوری از فروش به صورت امانی